Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Proszę o krytykę, nt. cserverlist.pl - Kolejnego portalu z listą serwerów CS, opartą o autorski silnik, na którego mam licencję od autora . Co do grafiki, tak wiem ciemna ponura .. Proszę o dużo krytyki, co do płatności są offline próbuję naprawić . http://cserverlist.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Hehe też mam ten silnik, zobaczymy powyżej 300 serwerów jak padniesz Grafika brzydka, ładniejsza była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 O.O A zostałem powiadomiony, że posiadam tylko ja i autor ten silnik.. Poprzednia byłą ładniejsza, zgodzę się z tobą, lecz nie posiadam narazie funduszy na profesjonalne usługi graficzne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 CServerList.pl - Twoja lista serwer�w Popraw krzak w tytule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 O.O A zostałem powiadomiony, że posiadam tylko ja i autor ten silnik.. tak to zazwyczaj bywa przy skryptach za kilka dyszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach