dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Witam, Do konca miesiaca (listopada) ma kilka serwerow,dedykowanych ktore chetnie udostepnie za darmo!!!! Min konfig to X3210 4gb ram 500GB HDD Serwer zostanie odlaczony z koncem miesiaca (bez wyjatkow).. Usluga oferowana za darmo tak wiec w razie spamu abuseow serwer zostanie odlaczony bez pytania. Uzytkownicy z niewieloma/0 postami moga nie byc zaakceptowani. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Zapytania na pw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Witam, Chyba za pozno pisalem w nocy... dwie literowki w temacie W kazdym razie jeszcze jest troche serwerow. Prosze podac jaki OS ma byc zainstalowany na serwerze. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Jakie łącze i lokalizacja? Jaki koszt przedłużenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Witam, Serwery sa w Leasewebie. Lacze 100mbit. Nie ma opcji przedluzenia serwerow - z koncem miesiaca beda odlaczone tak wiec nie powinny byc maszynami produkcyjnymi. Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Ja bym z chęcią poprosił, a jak z transferem jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 (edytowany) Ja bym z chęcią poprosił, a jak z transferem jest ? Hulaj dusza piekla nie ma... Jaki OS? ---------------------- W wiadomosciach prosze podac preferowany OS (czy ma byc 32 czy 64bity). "Zamowienia" prosze kierowac na pkt@dediserv.eu. Dino Strzeminski Edytowano Listopad 13, 2011 przez dinek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 (edytowany) Poszło, thx ! Z ciekawości można wybrać jakiś darmowy preinstalowany panel ? Edytowano Listopad 13, 2011 przez nvu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2011 Ja też poproszę jak można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach