xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Witam, szukam hostingu www w miarę taniego z parametrami: PHP Version +5 MySQL Version +5 safe_mode Off register_globals On magic_quotes_gpc On Perl on Najlepiej z panelem Cpanel lub directAdmin. Mile widziane zadania cron Edytowano Listopad 12, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 register_globals? Nie lepiej pisać skrypty / korzystać z gotowych skryptów nie wymagających tego gówna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Niestety nie ja pisałem ten skrypt :/ jak by byłą możliwość włączenia lub wyłączenia. A i miejsce na dysku jest nie istotne moze byc nawet 50MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Jeśli skrypt ma takie wymaganie, to znaczy, że nie powinieneś go używać, bo jest napisany tandetnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Dziwne, że w ogóle ktoś to stosuje. ~50% skryptów napisanych aby działały z dyrektywą register_globals (z lenistwa autorów?) można obejść i nieźle namieszać jednocześnie. Jeśli skrypt nie jest duży to o wiele bardziej polecam przepisanie go aby działał bez register_globals - bezpieczniejsze wyjście na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 xxdrago, jaki budżet masz przeznaczony na utrzymanie tego serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Mzone ty zawsze się pytasz o budżet, może zaproponuj ty mu jakieś parametry i swoją cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Co do budżetu mogę dać około 30zł rocznie. Edytowano Listopad 12, 2011 przez xxdrago (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Ty chyba żartujesz teraz? Sprawdź tutaj, pewnie coś dostaniesz: http://allegro.pl/ Mzone ty zawsze się pytasz o budżet, może zaproponuj ty mu jakieś parametry i swoją cenę Nie mogę zaproponować nic, do czasu aż zobaczę budżet danej osoby. Jak pewnie zauważyłeś, nie mamy cen za 30 złotych rocznie i do tego z takimi parametrami. Edytowano Listopad 12, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Mzone, Po co mi wiecej skoro strona ma wyświetlać tylko bany z bazy danych? Coś takiego: http://free-kill.pl/bany Prosze tego nie brac za reklame. w unixstorm.org mam za 25zł http://www.unixstorm.../Konta_WWW.html Edytowano Listopad 12, 2011 przez xxdrago (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Zgadza się US ma takie małe pakiety, zresztą my też wprowadzimy niedługo z powrotem do naszej oferty. Chodzi jednak o to, że miałeś dość specyficzne wymagania, a takie opcje jak Register Globals On będzie Ci ciężko znaleźć za podaną przez Ciebie sumę. Możesz znaleźć na Allegro takie oferty, ale nie są to zbyt pewne firmy i istnieje ryzyko, że Twoja strona zniknie z sieci nieoczekiwanie. Nie było by problemu z ustawienie takich parametrów na hostingu dedykowanym, ale cena takich ofert jest znacznie wyższa. Zapytaj się w US o ustawienia i jeśli będą odpowiednie to bierze, z ofertami na Allegro raczej bym nie ryzykował na Twoim miejscu. Edytowano Listopad 12, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 A nie sory, ja źle podałem register_globals ma byc off do zamknięcia już zamówiłem w innej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Dostales oferte na PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Nie Na takich wymaganiach wszystko śmiga: Ustawienia serwera PHP Wersja 5.3.8 MySQL Wersja 5.5.9 safe_mode Wyłączony register_globals Wyłączony magic_quotes_gpc Włączony display_errors 1 post_max_size 8M (8388608 bytes) upload_max_filesize 32M (33554432 bytes) max_execution_time 30 Możecie mi coś za oferować bo to strona na razie leży na darmowym hoście. Edytowano Listopad 12, 2011 przez xxdrago (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Witam, może coś z oferty BiznesHostu: http://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit Duże parametry w tym transfer za niewielką cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxdrago 21 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Nie potrzebuje takiego rarytasu tak jak mówiłem do 30 zł na w sumie max 50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 (edytowany) Za 54 w promocji złote masz najtańszy pakiet u nas, zapraszam do testów: http://www.service.m...step=0&cat_id=5 Edytowano Listopad 12, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 (edytowany) Sprawdź http://www.jupe.pl Edytowano Listopad 13, 2011 przez Hekko.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2ap.pl 33 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2011 Witamy, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą kont współdzielonych (WWW) - 2ap.pl. Proponowany przez nas pakiet to Mini (Cena promocyjna: 18,00 PLN / pół roku lub 30,00 PLN / rok). Usługi, które oferujemy są jedyne w swoim rodzaju, zawierają m.in.: - Bardzo wydajny serwer WWW - Nginx z autorskim rozwiązaniem obsługi .htaccess (100% zgodność z implementacją w serwerze Apache httpd), - Bezpieczne, izolowane środowisko, - Codzienna kopia zapasowa danych, o którą nie trzeba się martwić (dostępne co najmniej 14 ostatnich dni), - Dedykowany serwer tylko dla serwera baz MySQL. - Macierz dyskowa RAID-Z, - Niezawodny system operacyjny FreeBSD, - PHP 5.2 oraz 5.3, - Brak trybu Safe Mode w PHP, - Limit pamięci: 128 MB / interpretator PHP. - Poczta z filtrem antyspamowym i skanerem antywirusowym, - Dostęp do zadań crontab, - Brak limitu transferu, ilości domen, subdomen, baz danych MySQL, kont FTP oraz kont e-mail, - Brak limitów dla CPU, - Szybkie i stabilne serwery, - Gwarantowana dostępność usługi na poziomie 99,50%, - Administratorzy z niepodważalnym, wieloletnim doświadczeniem, - Panel DirectAdmin PL, - Obsługujemy płatności przelewem, PayPal i premium SMS. To tylko niektóre z przyczyn, dla których warto wybrać właśnie naszą usługę. Zapraszamy do skorzystania z 7-dniowego okresu próbnego. Pozdrawiamy, Ekipa 2ap.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach