d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 Hej. Szkoda, że się trochę spóźniłem, ale o 11:11 spałem... Jak świętujecie ostatni w tym stuleciu dzień binarny? Jakiś toast zerojedynkowy? A może tort 0/1 (0 dietetyczności, 1 kg cukru)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 Ja o tej godzinie sączyłem 11 litr pepsi w tym tygodniu, tak jakoś przypadkiem się złożyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 O godzinie 11 to admini śpią po nocnej walce ze serwerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 A mi przestała działać poprawnie sieć lan kompy zero jedynkowe się nie pingowały i gra po LANie w weekend uniemożliwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2011 Spora akcja była w Amsterdamie promowana przez media - aby 11.11.11 o 11:11 zrobić zdjęcie aktualnego zajęcia Ale się nie sprawdziła, bo każdy nadsyłał zdjęcie z blancikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach