tmpmail_ANg3DlRUOb 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 Witam, czy ktoś używa e-dysk od UPC? Interesuje mnie czy są nałożone jakieś limity transferu i czy można linkować do plików podając link na stronie internetowej. Chciałbym to wykorzystać jako serwer pod pliki - download. Dzwoniłem na infolinie, ale obsługa nie jest zbytnio zorientowana dokładnie i np. na pytanie czy posiada to jakiś limit transferu Pani odpowiedziała, że nie pisze nic jej tutaj o limitach transferu to raczej nie ma. Proszę o opinie na ten temat bo przymierzam się do zakupu tego pakietu http://biznespromocje.upc.pl/twoja-firma.php 140 zł netto/miesiąc. tylko po to aby mieć ten e-dysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmpmail_ANg3DlRUOb 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 (edytowany) dofrian szczerze mówiąc Twoje domysły mnie nie interesują. Szukam konkretnych wypowiedzi. Od kogoś kto posiada e-dysk UPC albo posiada pewną wiedze na ten temat. Edytowano Listopad 11, 2011 przez tmpmail_ANg3DlRUOb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach