Nexon 12 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Siemak, chciałbym się dowiedzieć, co bym potrzebował do stworzenia portalu a'la fotka.tv Chodzi o to, żeby użytkownicy mogli nadawać własne programy, czyli udostępniać obraz ze swoich kamer internetowych. Od razu, może ktoś chciałby się podjąć stworzenia dla mnie skryptu? (odpłatnie) Proszę o szczegółowe info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 (edytowany) posiadasz jakiś budżet na programistę i utrzymanie serwerów ? Bo mały to skrypt nie będzie... tu trzeba się przygotować że programista nie będzie liczył w set tylko tyś Edytowano Listopad 10, 2011 przez NetMat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 + jeszcze koszt serwerów dedykowanych. Na początek może starczy jeden dedyk (lub mocny VPS ale z łączem może być ciężko). Więc nie licz że łatwo i szybko się to zwróci Możesz znaleść płatne gotowce które są tańsze z uwagi na sprzedaż większej ilości osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 (edytowany) Zrobić można wszystko, jest to wyłącznie kwestia tego ile jesteś gotów w takie przedsięwzięcie wpompować gotówki. Myślę, że znajdziesz wykonawcę, jeśli na samą stronę przeznaczysz kilka tysięcy, nie licząc oczywiście kosztów serwerów. Edytowano Listopad 10, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 Ok, ale w głównej mierze pytanie brzmi.. Co bym potrzebował, tak dokładniej. Na początek mam VPS 14 Ghz i 14 GB ram - Co dalej? "Możesz znaleść płatne gotowce które są tańsze z uwagi na sprzedaż większej ilości osób." - Gdzie szukać, jaka faza w googlu? Szukałem samemu, ale z mizernym skutkiem.. Z kasą problemu nie ma, nawet jeśli chodzi o tysiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 W takim razie napisz mi dokładnie na pw jakie funkcje ma posiadać ten skrypt, oprócz funkcji streamingu video. I zobaczymy do da sie zrobić, od razu ci wycenę skrypt. Aha, a na pytanie co byś potrzebował do tego serwera to na pewno nie limitowana transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 (edytowany) "Możesz znaleść płatne gotowce które są tańsze z uwagi na sprzedaż większej ilości osób." - Gdzie szukać, jaka faza w googlu? Szukałem samemu, ale z mizernym skutkiem.. Np. script webcam chat, chatroulette www.camchatscript.com/ http://camscripts.com/ Edytowano Listopad 11, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach