FilipS 7 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Witam, nie wiem czy otrzymaliście newsletter dotyczący zbliżających się zmian w nowej wersji WHMCS. Przesyłam link do lektury i demka: http://blog.whmcs.com/?t=42703 Moim zdaniem zmiany, które wprowadza nowa wersja powinny być wprowadzone już dawno, ale lepiej późno niż wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Rewolucji nie zauważyłem, ale dobrze, że rusza się coś w kierunku unowocześnienia tego panelu. Może z czasem nawet do niego wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Na funkcje jeszcze nie zaglądałem, ale dziwnie wygląda moim zdaniem użycie Twitter bootstrap w takim projekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Ogromny pozytyw i włożone sporo pracy. Oczywiście trzeba będzie się znowu naklikać żeby przyzwyczaić się do nowego Panelu. Moim zdaniem zmiany wyszły im na dobre, minie pewnie sporo czasu zanim wrzucą Nam to do downloadu i aktualizacji. Jak na razie pozostaje Nam podziwiać i rozmyślać co nowego dodadzą. EDIT: Mogliby dodać tworzenie zaawansowanych Formularzy Rejestracji Klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 dziwnie wygląda moim zdaniem użycie Twitter bootstrap w takim projekcie. niby dlaczego? a po co on jest, do oglądania docsów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Nowa witrynka whmcs.com już wisi Bardzo ładnie to wygląda i jest przynajmniej intuicyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2011 niby dlaczego? a po co on jest, do oglądania docsów? Bootstrap na pewno jest bardzo ciekawą propozycją i świetnie komponuje się z ich stroną. Może odniosłem takie wrażenie dlatego, że korzystam z niego do projektów gdzie nie ma jeszcze określonego wyglądu . Jeśli chodzi o whcms to wygląda bardzo ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2011 Nowa wersja jest już dostępna do pobrania na ich stronie, niestety poprzednie tłumaczenie panelu od strony klient nie działa. Jeżeli znajdzie się jakaś osoba która zechce go tłumaczyć to chętnie się przyłączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach