Microo 3 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2011 Zmienił się wygląd aukcji, zmieniła się lista, a teraz zmienia się cennik. Jeżeli ktoś po ostatnich zmianach myślał, że allegro już nie ma czym nas zaskoczyć to teraz ma czas do refleksji. Link do ogłoszenia To już nawet nie jest śmieszne, ale co zrobić? Święta tuż tuż, czas na żniwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2011 mi najbardziej spodobało się "taniej o połowę". jak tylko kilka dni temu o tym przeczytałem, zanim zrobiło się głośno, to stwierdziłem "oho, jak o połowe taniej to znaczy, że będzie drożej". stary myk z obniżeniem mało istotnej rzeczy i podwyżką ważniejszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Wyróżnienie oferty dla sklepów w większości kategorii zdrożało z 12zł do 15zł (w przypadku posiadania znaczka Standart Allegro), aż do 24zł dla osób tez tego znaczka! Za przeproszeniem Po***ało ich! Nie wiem czy się śmiać czy się cieszyć z powodu posiadania znaczka SA. A taniej o połowę to są najtańsze rzeczy, które kosztują grosze, te droższe to znacznie podrożały, nie bójcie się, Allegro odbije sobie tą różnice z nawiązkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach