Veritas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2011 Witam ostatnio znalazłem ciekawą ofertę w firmie az.pl dlaczego ciekawa? a mianowicie potrzebuję hosting pod 3 strony www: -strona klubowa -małe forum -mały sklep Oferta od az.pl 49,00zł za 6 miesięcy. Personal Hosting - 49,00 zł Pojemność serwera: 50 GB Transfer roczny: bez limitu! 3 domeny .pl za: 0 zł 2 Kreatory WWW za DARMO! Dysk Online 10GB za DARMO! G DATA AntiVirus za DARMO! cPanel (sprawdź demo) Pakiet Softaculous za DARMO! Jak myślicie oferta godna uwagi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2011 AZ nie cieszy się najlepszą opinią wśród klientów, raczej nie pchałbym się w tym kierunku. Coś straszne cuda dają za marne grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 Wydaje mi się, że na tym forum znalazłbyś o wiele lepszą firmę. Poszukaj jeszcze innych firm w dziale "opinie o firmach hostingowych", niektóre są naprawdę godne polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 Z tych dodatkowych elementów (2 Kreatory WWW, Dysk Online, G DATA AntiVirus) pewnie nigdy nie skorzystasz, więc kieruj się innymi parametrami np. ceną odnowienia tych usług które bierzesz, opiniami o firmie (lepszy ich brak niż same negatywy), czy realnymi wymaganiami Twoich serwisów (dysk, transfer itd. ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IdeOS 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 -strona klubowa -małe forum -mały sklep W zależności od tego ile ciągniesz transferu i pojemności z konta możesz wybrać sobie pakiet z mojej ulubionej Firmy Grand-Host.pl ma fajne pakiety i bardzo dobrą jakość... Dzisiaj firma zamknęła rok działalności więc uważam, że są zaufaną i rzetelną Firmą, opinie mają bardzo dobre, także tylko korzystać. Nie wiem jaki masz budżet ale na Twoim miejscu nie ładowałbym się w AZ - dlaczego? Bo jakości to oni raczej nie mają, ilość owszem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach