TabNet 7 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Witam. Chcąc być 24/7 online poszukuję jakiegoś telefonu do odpisywania na maile, gadu-gadu, przeglądania internetu, dzwonienia, sms. Budżet to 400zł brutto (mam firmę więc zależy mi na odliczeniu VATu). Co polecicie w tej cenie ? Proszę o poradę. Pozdrawiam Grzesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 W tej cenie raczej nie wiele, znajdź galaxy S. Coś multimedialnego, żeby internet dobrze śmigał i wiele aplikacji (android) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 W tej cenie raczej nie wiele, znajdź galaxy S. Coś multimedialnego, żeby internet dobrze śmigał i wiele aplikacji (android) Chyba nie bardzo znajdę w tej cenie, poza tym jakoś tak nie lubię samsungów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Jak nie lubisz samsungów to możesz dopłacić do HTC Wildfire S ale to już sporo więcej niż przewiduje twój budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 ja mam k 800i i na maile i na gg starcza, wiec po co drogie cuda pod takie potrzeby? Nawet teraz pisze z telefonu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Jak do maila to może jakiś BlackBerry z allegro się znajdzie w tej cenie? Np. model 8520. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 W tej cenie i do takiego zastosowania polecam htc g1. Świetna klawiatura, trackball, 3g, duzy wyświetlacz, szybki procek jak na te cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Budżet to 400zł brutto (mam firmę więc zależy mi na odliczeniu VATu). Chyba niektórzy tutaj nie zauważyli że autorowi chodzi raczej o całkiem NOWY telefon, bo na używany nie dostanie faktury VAT,a napewno nie pełną 23%. W tym budżecie będzie ciężko o cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 (edytowany) W tej cenie i do takiego zastosowania polecam htc g1. Świetna klawiatura, trackball, 3g, duzy wyświetlacz, szybki procek jak na te cene. G1 nie polecam, słabe parametry. Z plusów to tylko klawiatura... Staję za HTC Desire. Na ebaju za ~110 ełro można wyrwać z aukcji. (na niektórych również z fakturą) Edytowano Listopad 6, 2011 przez vps (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Motorola Defy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 @JarekMk - Motorola Defy to bardzo dobry telefon, ale kosztuje dużo, dużo więcej niż przewiduje to budżet autora tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 To może nokia C3, myślę że wystarczy na wymienione zastosowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Fakt Nokia C3-00 jest fajna tyle że nie ma 3G Wifi, poczta i gg świetnie działają (aktualnie używam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Jakbyś doliczył stówkę, to mógłbyś kupić jakiegoś fajnego S-E, np. J20i albo C905. Za 400 złociszy z nowym telefonem z takimi wymaganiami (szczególnie chodzi o fakturę) możesz mieć problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 E63 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 W sumie to jedynie jakąś nokię z symbianem w tej cenie można jedynie wychaczyć. Nokia 5530 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Za 300 zeta dorwałem galaxy i5800. Funkiel nówka nie śmigana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StasiuPCE 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 jeśli nie koniecznie smartfon to Sony Ericsson cedar będzie się mieścił w tej cenie (200 - 300 nowy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DediWayPL 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 SE X8 XPERIA - Się nada, a jak nie szukaj coś z androidem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2011 Niekoniecznie musi być smartfon Ważne, żebym mógł mieć na raz otwartą przeglądarkę, gadu-gadu i ew. jakiegoś dobrego klienta e-mail. Jakby w tym kliencie e-mail dało się ustawić tak, żeby się łączył np. co 10 min i sprawdzał automatycznie pocztę, to byłoby super. Spodobał mi się ten SE Cedar i właśnie zaczynam o nim czytać. Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2011 Ja bym rozważał dwa telefony: HTC Desire Z - cena 1000zł brutto. Ma klawiaturę. HTC Desire - można dostać za 700zł brutto. Jeśli te opcje są za drogie to lepiej dokupić modem 3G i targać ze sobą netbooka, a w dowolnym telefonie ustawić sobie jakieś powiadomienia lub klienta pocztowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2011 za 400 można kupić iphona 3 na jakiś aukcjach Sam mam iPhone'a 4G i... nie polecam. Sprzęt niby fajny, tym bardziej jeśli się wszystko synchronizuje via iCloud - można tym zastąpić MS Exchange. Niestety to coś powinno mieć w zestawie gratis plecak i akumulator! Czas życia baterii jest po prostu żałosny. To coś nie wytrzyma na baterii nawet 1 dnia intensywnego używania. Strasznie mnie irytuje fakt, że muszę ten telefon non-stop "ładować". Wcześniej miałem BlackBerry 9700 i ten problem nie występował. Parodia... telefon za 2K PLN netto nie spełnia swojej funkcji. Satelitarny Thuraya ma lepszy uptime... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seth9 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Polecę LG P500 bo jest bardzo fajnym telefonikiem za 400zł. Chociaż do tych wymagań to starczy archaiczny HTC Diamond na windowsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Czas życia baterii jest po prostu żałosny. To coś nie wytrzyma na baterii nawet Prawie żaden smartphone nie wytrzymuje dnia intensywnego używania. Nie mierzyłem u siebie na HTC, ale myślę, że 6 godzin grania w angry birds załatwiło by sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 (edytowany) Może Nokia 5230? Przy mało intensywnej pracy trzyma 2 tygodnie. Edytowano Listopad 10, 2011 przez king_arthur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach