Giorgi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2011 www.giorgi94.webd.pl proszę o ocenę mojego portfolio . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2011 (edytowany) Jeżeli mam być szczery to bardzo ale bardzo słabo się postarałeś. Niczym tam nie zachwycasz ani nie zachęcasz do 'współpracy'. Strona z drugiej strony jest zdecydowanie też bardzo uboga więc w zasadzie nie masz nic nam do zaprezentowania, teoretycznie powinieneś dać żywą stroną, ta szarość mnie dobija, po prostu odrzuca. Taka jest moja opinia czy ją bierzesz do Siebie to już nie moje zmartwienie. Pozdrawiam Edytowano Listopad 5, 2011 przez KtosiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2011 6/10 Nie jest złe ale mogłoby być lepsze... Dół strony masz do zmiany (Ostatnie komentarze itd.) najlepiej to wywalić i wstawić coś sensownego. Bo masz połowę strony od oferty i prezentacji Siebie a połowę jak blog Na stronie o mnie wstaw zamiast filmiku jakieś twoje prace przykładowe. I to chyba na razie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Wordpress z layoutem ściągniętym gdzieś z netu, logotyp praktycznie nie istnieje, 2 rzeczy w portfolio, obie nie warte komentarza. Nudzę się i tylko dlatego w ogóle cokolwiek o tej "stronie" czy tam "portfolio" napisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DediWayPL 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2011 Nie może być... .94 to rozumiem że twój rocznik? Na ten wiek powinieneś umieć więcej - chyba że wczoraj zacząłeś. Wywal to (wordpress) i stwórz coś swojego, albo wybierz lepszego gotowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wildu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2011 Wywal to (wordpress) i stwórz coś swojego, albo wybierz lepszego gotowca Dlaczego? Bardzo dobry silnik, a pod folio super "bajery" można z nim robić. Akurat pracę grafika ocenia się po jego projektach, a nie na jakim CMS'ie siedzi Powracając do tematu: Projektu nie ma co oceniać. Template pobrany z Vivee, a contentu brak. Rada ode mnie - nie pokazuj takiego logotypu (http://giorgi94.webd.pl/prace/sprzedaz2.png). Dlaczego ? To jest grafika rastrowa, a jakby nie było logo robimy w wektorach Od razu na starcie się spalisz. Jak nie potrafisz jeszcze pracować z wektorami, to nie rzucaj się na głęboką wodę, bo przez to możesz nic nie zarobić. Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach