Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 WItam, Konczy mi sie umowa w PLAY`u Moj obecny telefon to E72 kupiony po za umową . Telefon bardzo wytrzymały i bateria pojemna. Jednak ostatnio bawiłem się Iphonem 4 i jakims HTC i te telefony są dla mnie ciekawsze i bardziej praktyczne. Jaki telefon wybrać ? Abonament All Inclusive Max 115 http://www.play.pl/pl/telefony/Telefony_upsell/index.html Za 1zł moge wziąść nowego E72 chyba że jakiegoś IPHONe albo HTC ... Ewentualnie moge coś dopłącić za telefon Co polecacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Iphona nie polecam, z wieelu przyczyn.. HTC to samo, ostatnio zrobili możliwość zrobienia upgrade androida na nowszą wersje, ale nie ma programu żeby zrobić np. backup smsów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 (edytowany) Mój prywatny ranking: 1. Motorola Defy (wydajny telefon, a do tego bardzo wytrzymały - wzmacniana obudowa itp., dedykowany układ graficzny, procesory Texax Instrument są wydajniejsze i bardziej energooszczędne od Qualcommów itp.) 2. Motorola Milestone (klawiatura wysuwana QWERTY, jeden z najcieńszych telefonów tego typu, dedykowany układ graficzny, procesor TI) 3. Samsung Galaxy S Plus 4. HTC Desire S @ZooMpl - w Markecie jest od zatrzęsienia tego typu programami, do backupu. Edytowano Listopad 1, 2011 przez Maq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Pamiętaj jednak, że przy przedłużaniu umowy obowiązuje Cię cennik inny niż dla nowych klientów (zaprezentowałeś stronę z telefonami dla nowych klientów). To okropna różnica i to bardzo często na niekorzyść klienta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 W Play takiej różnicy nie zaobserwowałem, ta cena cennikowa pokrywa się z ceną telefonu przy przedłużeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Ja ostatnio widziałem taką różnicę. Nie pamiętam dokładnie jaki to był telefon, ale wyglądało to następująco ( taki sam abonament oczywiście): Nowy klient: 1zł brutto Klient przedłużający umowę: 499zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 W play to samo mniej więcej tylko przy zmianie abonamentu w trakcie jest tak sobie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Ja tam mogę polecic: Samsung Galaxy S, HTC Desire Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 HTC to bardzo dobra marka i jakość, w tym przypadku wybrałbym ten telefon. Od lat używam telefonów HTC i jestem bardzo zadowolony. Jak najbardziej ten smartfonik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Na dzień dzisiejszy jako bardzo zadowolony użytkownik mogę polecić HTC Desire Z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Polecam: 1) HTC Desire S 2) HTC Desire Z 3) SGS+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Ja polecam HTC Sensation albo Desire HD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Spanner to co podałeś jest ok ale nie wiemy ile autor tematu chce wydać na telefon a wydają około 1k to już nie jest mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Na pewno wziąłbym HTC Sensation, mając odpowiedni budżet. W związku z tym iż nie mam takiego budżetu, posiadam HTC Desire A8181 i jest mi z nim bardzo dobrze (tani, wyświetlacz AMOLED, fizyczne przyciski, odpowiedni ROM - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Spanner to co podałeś jest ok ale nie wiemy ile autor tematu chce wydać na telefon a wydają około 1k to już nie jest mało Jasne, najtańsze nie są, ale skoro autor rozważa zakup ajfona to zakładam, że na telefon chce przeznaczyć więcej niż 1zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Polecamy wyłącznie idealnego IP4 Mógłbyś rozwinąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Za 1zł moge wziąść nowego E72 chyba że jakiegoś IPHONe albo HTC ...Ewentualnie moge coś dopłącić za telefon Dla mnie "ewentualnie coś dopłacić" oznacza że nie jest to zbyt wielka kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Czyli do ilu chcesz wydać na fona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Dokładnie, nie potrzebuje drogiego telefonu .. Dość że abonament spory to jescze tysiace za telefon . HMm Iphone 4 za drogi Iphone 3 hmm czemu nie ? Ale np. ten aparat .... Może coś z HTC HTC Desire np. bo HD to strasznie drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 HTC Desire jest bardzo fajny, moim zdaniem warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Jeżeli chcesz to możesz dopłacić do HTC Desire S, sam czekam aż mój dojdzie ale opieszałość t-mobile i ich problemy z telefonami/łącznością już mnie denerwują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Abonament 115zł w cenie 95zł Desire 50zł Dezire Z 100zł Desire S 600zł Desire HD 650zł Iphone 3 GS 16 GB 700zł Abonament 145zł w cenie 145zł Desire 1zł Dezire Z 1zł Desire S 350zł Desire HD 300zł Iphone 3 GS 16 GB 1zł Raczej abonament za 115 ciekawszy bo mniej sie placi a wiecej sie ma do wygadania i teraz jaki telefon wybrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 Ja polecam Desire S, fakt że troszkę drogi ale to świetny smatrphone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2011 Hmm - tyle to raczej nie dam jednak ... To pozostaje Dezire i Dezire Z ... tylko ktory - Z jest rozsuwany czy to bedzie działac czy za chwile tasma bedzie do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DediWayPL 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2011 taśma wysiąść nie powinna, a jak nawet to masz przecież gwarancje. Jeśli wolisz pisać na klawiaturze niż na ekranie to .. Z. Ja bym Ci polecił bardziej ..Z, sam bym teraz wybrał coś z klawiszami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach