adadus 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 (edytowany) Witam umie ktos to zainstalowac wedlug wzoru na koncie shell http://www.webhostin...cast-autopilot/ i opisac proces intalacji ? z góry dziękuje Pozdrawiam Edytowano Październik 31, 2011 przez adadus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Jak brzmi problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 problem brzmi w instalacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Kurde no fusy mi sie skończyły i nie mam jak wywróżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 umie ktoś ? czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Po 1. zainstalowałeś: -> PHP = 5.2 - Mysql> = 5 - Apache> = 2,0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 (edytowany) zainstaluje mi ktos to ?? Edytowano Listopad 1, 2011 przez adadus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Polecam dział Oferty pracy/Zlecenia (tylko nie zapomnij napisać ile zapłacisz za tą pracę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 zapłacze szczerym podziekowaniem chyba to jest lepsze od $ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Na tym forum pomagamy tzn. podpowiadamy jak jakiś problem rozwiązać a nie rozwiązujemy go za kogoś poprzez zrobienie wszystkiego. Jeżeli nie chcesz żebyśmy Ci pomogli tylko chcesz żeby ktoś za Ciebie wszystko zrobił to zapłać za to $$ a nie podziękowaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 w takim razie podpowiedz jak to zainstalowacw jakich katalogach itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2011 Skoro zadajesz takie pytania mimo instrukcji to sie za to nie bierz, bo Twój serwer zostanie szybciej shakowany niż to warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adadus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 nie szkodzi mam wiele takich serwerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DediWayPL 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 masz wiele takich serwerów a tego akurat nie umiesz skonfigurować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2011 nie szkodzi mam wiele takich serwerów Jak Ciebie stać na kilka serwerów, to chyba stać Ciebie na administratora i 200 złotych za robotę. Nie dość że jesteś niemiły na forum to jeszcze żądasz. Wątpię aby ktokolwiek Ci teraz pomógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2011 Gdybyś na samym początku jakoś mile i kulturalnie poprosił o pomoc i wyjaśnił że nie potrafisz tego zrobić i potrzebujesz pomocy to sam bym ci to zrobił. Jenkaże zacząłeś zdanie od "Witam umie ktos to zainstalowac..." A tu chyba większość osób to potrafi. Poza tym wydaje mi się że żadny hosting shell nie pozwoli sobie na instalowanie serwerów shoutcast i autopilotów na swoich serwerach... Więc zaczni od zakupu serwera VPS. Z Poważaniem NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach