R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Trzyma Cię po wczoraj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Cool story bro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 OMG WTF ROTFL LOL?! Palisz na wszystkie? Czy tak czasem jakiś cylinder coś nie trybi? Po jakim specyfiku masz takie jazdy? Epic fail... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackfire 185 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 (edytowany) Pisałem to na trzeźwo - trochę abstrakcji na tym forum tez potrzeba odnośnie branży hostingowej . Edytowano Październik 31, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 @freecast.pl pisales? chyba za***ales z strony rhosting.pl nawet linka nie usunales. (tak to moja strona, tak ja jestem autorem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 (edytowany) Lol freecast.pl - ciekaw jestem czy od swoich klientów tez 'pozyczasz' ich skrypty czy content? Edytowano Październik 31, 2011 przez patryk na prośbę usera (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Dzięki takim 'tematom' i 'userom' forum schodzi coraz niżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Ok temat del nie myślałem że wniesie on taki zamęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 temat jak temat, ja nadal nie uslyszalem przeprosin, widze ze juz w twoim poscie nie ma 'to ja pisalem ten tekst' bardzo dobrze, jeszcze czekam na przeprosiny i sprawe bede uwazal za zalatwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Dziś to opowiadanie zauważyłem w Internecie nie jestem jego autorem, ponieważ nigdzie o tym nie jest napisane, że Freecast autor opowieści. Wiele wątków jest przytaczanych na tym forum z pewnych źródeł, lecz nikt nie dopisuje, że tekst został pobrany z jakiejś witryny, więc ja tez tego nie uwzględniłem natomiast teraz to uwzględnię. Źródło tematu jest ze strony rhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Pisałem to na trzeźwo - trochę abstrakcji na tym forum tez potrzeba odnośnie branży hostingowej . No popatrz wydawało mi się, że jednak napisałeś informacje dot. autora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 No popatrz wydawało mi się, że jednak napisałeś informacje dot. autora. Źle się wyraziłem, lecz sprostowałem swoje błędne zdanie w powyższym poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Źle się wyraziłem, lecz sprostowałem swoje błędne zdanie w powyższym poście. Ok, nie ma problemu, kazdy moze sie pomylic. Zeby nie ciagac sie po sadach i stalo sie zadosc mojej krzywdzie, to wplac 1000 pln na dowolnie wybrany dom dziecka, (pdf z potwierdzeniem zalacz na forum). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Ok, nie ma problemu, kazdy moze sie pomylic. Zeby nie ciagac sie po sadach i stalo sie zadosc mojej krzywdzie, to wplac 1000 pln na dowolnie wybrany dom dziecka, (pdf z potwierdzeniem zalacz na forum). plagiat plagiatem, ale to "dzieło literackie" jest chyba warte dużo więcej, niż 1k pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 @slasar oczywiscie, tu nie chodzi o przekazanie praw do tego wiekopomnego dziela, a jedynie zadosc uczynienie za chwilowe przywlaszczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach