Nemek 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Opis oferty : Mam do zaoferowania tworzenie kont email na gazeta.pl (mogę tworzyć konta na innych stronach) Źródło pozyskania : własne Cena : 5 groszy za konto Sposób zapłaty : paypal Kontakt : pw Więcej informacji na pw . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Co to za oferta? Samemu mogę sobie zrobić takie konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemek 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 No ale jeśli ktoś potrzebuje np. 50 kont to nie wiem czy co niektórym będzie się chciało robić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 A po co komu 50 kont. Raczej nie sądzę, że znajdziesz klientów. Ale życzę powodzeni i nie będę utrudniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 P2M ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 eh p2m jeszcze istnieje ? kiedyś genialna alternatywa dla rapidshare ale po rozpadzie MW Team , kiszka się stała :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 konta email potrzebne są do autobotów, które np. Założą 1000 kont na fb i polubią coś : ) @nemek pomyliłeś forum, takie rzeczy pisz na forum.lockerz.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach