konar 6 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 http://www.wykop.pl/link/927057/oferta-junior-admin-uphost-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 szeroko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Co Wy wiecie o marketingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Firma na tyle mała, że raczej nie wpłynie to na nią w żaden sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Nie ma to jak zwrócić na siebie uwagę, niezła zagrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Ale numer... Ale szczerze, to 1/3 Polski pewnie powinna popisać na wykopie o warunkach zatrudnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Dla jasności, to nie ja wrzucałem to na Wykop, po prostu natknąłem się na to podczas przeglądania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Troche żałosne to jest ale cóż , dorośli zachowują się jak dzieci. PS: Nie mam nic wspólnego z uphostem oceniam tylko zachowanie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Po co ci pracownik, jeśli nic nie jest do roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Po co ci pracownik, jeśli nic nie jest do roboty? Trzeba gdzieś szukać kosztów Nikt nie sprawdza, czy pracownik coś robi, ważne, że podatek mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 No fakt, jeśli ma się w kolano kasy, to zatrudnia się ludzi za 4 zł żeby nic nie robili bardzo dobre podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 To się nazywa działalność charytatywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 z drugiej widać iż administrator wykop nie rozumie o co chodziło z ofertą pracy na 3 godziny nic nie robiąc. Z kolejnej strony ktoś tutaj nie rozumie jak działa wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Hmmm z jednej strony mi to odpowiada darmowa reklama... A odróżniasz reklamę od antyreklamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Nieważne jak się mów, ważne aby się mówiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 (edytowany) Ale Uphost walczy na tym wykopie, aż poprawił mi humor na weekend. Są ludzie i taborety, ale żeby urodzić się klamką... już wiem, że to możliwe Edytowano Październik 30, 2011 przez Microo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Dzieki za cynk Microo, skocze tylko po czipsy i jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 (edytowany) Cała społeczność ma taką minę jak ten pan na obrazku powyżej Co jak co ale większej siary nie widziałem od dawna... Edit // Mam identyczny wynik jak powyżej, co jak co ale klienci wpisując nazwę firmy w poszukiwaniu opinii będą musieli się wyposażyć w colę i chipsy Edytowano Październik 30, 2011 przez Pawel_15 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Ale jeden problem się już rozwiązał, nie trzeba nikogo zatrudniać na support bo przez ten czas (kiedy klient czeka na odpowiedź) może poczytać ciekawe rzeczy na temat tej firmy.. popcorn i szybko zleci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 Napisałem coś jasno i wyraźnie czy ty jesteś ślepy jak i inni ? Widzę PR pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 A po co chcesz usuwać taką świetną reklame jak to powiedziałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 (edytowany) pr 3 miałem od około miesiąca bez wykopa. PR - Public Relations Widzę czytanie ze zrozumieniem też niczego sobie A po co chcesz usuwać taką świetną reklame jak to powiedziałeś ? A niech poprosi o usunięcie, wtedy to sobie nagrabi u wykopowców. Pozdr Edytowano Październik 31, 2011 przez Riess (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2011 (edytowany) pr 3 miałem od około miesiąca bez wykopa. Z tym PR to Ty tak na poważnie? Słyszałeś o czymś takim jak "Czarny PR"? Tutaj nie chodzi o to, że twój PAGE RANK w google będzie czarny tylko o coś innego, o co, odsyłam do wikipedii... Edit: Ostatnio na tym forum mam dziwne wrażenie, że niektóre osoby sobie co chwile przysłowiowe "jaja" robią.. Edytowano Październik 31, 2011 przez webh.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach