Gość Tamq Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Ktoś korzystał z ich usług? Firma zarejestrowana , miły kontakt . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 (edytowany) Ktoś korzystał z ich usług? Firma zarejestrowana , miły kontakt . Z godnie z GUS rozpoczyna w Wszystkich Świętych. Data powstania podmiotu * 2011-10-12 Data rozpoczęcia działalności ** 2011-11-01 Więc jeszcze jest czas Edytowano Październik 29, 2011 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Może zareklamuj swoją działalność jak już ruszysz? http://friendlyhost.pl/bez-kategorii/witaj-swiecie/ nawet Pan WordPress skomentował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Ktoś korzystał z ich usług? Firma zarejestrowana , miły kontakt . Jakim cudem odkryłeś tą firmę, przecież oni w ogóle nie wystartowali jeszcze. Wydaje mi się, że to Twoja firma. Ten tekst na stronie jest niezły: Pan WordPress 29 października 2011 at 15:43 Cześć, to jest komentarz. Aby skasować komentarz po prostu zaloguj się i wyświetl komentarze do wpisu, gdzie znajdują się opcje ich edycji oraz usuwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chauwa 17 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 (edytowany) Ten tekst na stronie jest niezły: łee tam http://melina-gier.p...-www-t1786.html chłopaką brakuje jeszcze 9zl do serwera wiec kombinują Na liście jest 300 graczy MineCrafta do maszynki za 49zl ;D Google to potęga Edytowano Październik 30, 2011 przez chauwa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamq Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 To nie moja firma jeden ze znajomych promował adres w opisie na gadu , przyznaje jestem graczem melinki która niedawno została sprzedana za 250 zł , serwer mc dawno opłacony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach