ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Mam pytanie, czy znacie (a właściwie polecacie) jakieś programy (najlepiej darmowe, lub do znalezienia na Internecie ) do masowej wysyłki maili, najlepiej do odpalenia na PC, choć dobre skrypty też mogły by być, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Anomail - kiedyś darmowy teraz płatny ale kosztuje grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Odbiorca będzie widział całą litanię maili jako innych odbiorców czy będzie to wyglądało jakby on jeden jedyny został tym wyróżniony ? Chodzi mi o to że odbiorca widzi siebie jako jedynego odbiorcę i nie ma świadomości że ów mail został wysłany do powiedzmy 10 innych osób. Chodzi mi w tym programie Anomail... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Kiedyś znajomy używał tego i chwalił http://www.sendblaster.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 @PAwel_15: Anomailem przecież można wysyłać maile do pojedynczych odbiroców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 polecam atomic mail sender, napisz do mnie na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Regdos - mi chodzi o wysyłkę masową maili a nie o pojedyncze. W przypadku masowej wysyłki czy odbiorca będzie widział innych czy tylko siebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Tylko siebie, w przypadku masowej wysyłki, można tak ustawić, że każdy mail jest wysyłany jako osobna sesja SMTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Sprawdź http://mailchimp.com/ - istnieje 'pakiet Free' - zaznaczam, że to aplikacja webowa, więc powinna podejść pod Twoje określenie "choć dobre skrypty też mogły by być". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach