Dexe 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Co sądzicie o tym hostingu, jakie jest u nich średnia predkosc lacza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Wpisz sobie w szukajkę LiveNet.pl to ci wysypie troche odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexe 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 (edytowany) Szukałem, ale tematy są stare albo chodzi o hosting www, mi bardziej by zależało na opini dedykow Edytowano Październik 27, 2011 przez Dexe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Serwery działają dość dobrze. Kiedyś tam mieli dość duży pad, ale ostatnio nie było nic słychać żeby coś się działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexe 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 (edytowany) Ok, a wie ktos może jaka średnio jest predkosc wysyłania/pobierania ? Edytowano Październik 28, 2011 przez Dexe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Jak teraz, to nie wiem. Kiedyś spokojnie do 100/100 dawało rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach