Pierwsza3 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Szukam taniego hostingu pod małego prywatnego precla na wp (z cache itp.). Wymagam zadowalającej stabilności jak przy seo hostingu, może być rożna lokalizcja. Cenowo do 35 zł brutto max za rok. Na pewno zapytam o IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Witam, zapraszam do oferty: http://grand-host.pl/oferta/hosting/dla-niewymagajacych/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michero23 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 (edytowany) Jako że od jakiegoś czasu nie robię nic innego jak szukam podobnego hostingu to wypiszę ci co udało mi się znaleźć, bez opinii z mojej strony, tu będziesz musiał szukać gdzie indziej. I być jakiś hosting pominąłem, ale starałem się szukać rzetelnie:) Aha, mogą to być ceny w większości netto. niceshoot.pl - wybiera się co się chce i wylicza ci cenę livenet.pl 9,9zł/rok nicehost.pl 10zł/rok uphost.pl 11,07/rok (klasa sms, nie wiem co oznacza:) http://uphost.pl/oferta-uphost-serwery-www-klasa-sms.html) milion-za-darmo.pl 12zł/rok exone.pl 12zl/rok hostinghouse.pl 15zł/rok (promocja, normalnie 25zł) e-hermer.pl 15zl/rok netial.pl 15,99zł/rok (promo, 26,99zł) jupe.pl 18,45zl/rok unixstorm.org 18,45zl/rok (promo, 24,60zl) szybki-serwer.pl 19zl/rok hoseo.pl 19,99zl/rok (promo, 29zł) o12.pl 24,5zł/rok (promo 50%) securityhost.pl 25zł (promo, 50zł) grand-host.pl 25zl/rok freecast.pl 25zl/rok altblue.pl 25zl/rok pro-serwer.com 28zl/rok klatka.pl 29zł/rok (promo, 40zł) hostingpolska.pl 29,90zl/rok polserwer.pl 30zł/rok pdg.pl 30zl/rok 2ap.pl 30zł/rok (promo, 50zl) hitme.net 35zł/rok Edytowano Październik 27, 2011 przez michero23 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Co do NiceShootu - lubi im padać bazka, miałem tam kilka skryptów i niestety nie obyło się bez częstego błędu z połączeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 (edytowany) Z tych firm umieszczonych na liście, raczej poleciłbym Ci: grand-host.pl 25zl/rok Nie wiem jednak jak u nich z dedykowanym I, ale chyba to nie w tej podanej przez Ciebie cenie. Edytowano Październik 27, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwsza3 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Dzięki michero23. Grand-Host już mam od wczoraj Jeśli piszę ip to mam na myśli współdzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 A w czym jest gorszy grand od w/w firm ? Spokojnie Damian Klient napisał że już ma u mnie konto. Wczoraj faktycznie pojawiło się takie, dlatego zostało dopisane sprostowanie: Dzięki michero23. Grand-Host już mam od wczoraj Jeśli piszę ip to mam na myśli współdzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierwsza3 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 dhosting odpada za cenę, przecież 12,42 x 12 mies. = 149 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Tutaj kolega wyżej polecił naszą firmę, jeśli będziesz śledził naszą ofertę zerknij do działu „promocje” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Witaj, jeżeli w dalszym ciągu szukasz usługi za kwotę do 35zł brutto rocznie to mogę zaprosić Cię do skorzystania z naszej oferty. http://webh.pl/index.php?cmd=swww Za 30,50zł brutto rocznie otrzymasz konto z 3GB dyskiem twardym oraz transferem miesięcznym na poziomie 15GB. Przypominam, że wszystkie nasze usługi zlokalizowane są na markowych serwerach w Łódzkiej serwerowni. Niezależny monitor serwerów: http://webh.grd.net.pl/monitor/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach