Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 A możesz nam to udowodnić, że tak powiedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raffciog 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Nie musze Ci nic udowadniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Więc się zdecyduj czy chcesz to sprzedawać czy nie. Jak najpierw jedziesz z tekstami że masz grupę zadowolonych klientów to raczej ktoś będzie chciał wiedzieć kto to jest, sam z tym wyjechałeś. Moją bazę poleca kilkaset klientów i George Bush, fajnie nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raffciog 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Ja sie nie musze na nic decydować, sprzedaż idzie, klienci kupują i wyrażają zadowolenie w komentarzach. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 hahaha, fajny dowcip, daj linka do tych komentarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raffciog 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 hahaha, pisałeś coś? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Daj linka do tych komentarzy. Ja myślę, że może US powinno się zainteresować, bo wątpię byś podatek odprowadzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raffciog 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 a zaskocze Cię, odprowadzam lepiej nie myśl bo coś Ci nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 jesteś na forum webhostingowym, zrozum w końcu że nikt tu się na ten Twój bezwartościowy i nielegalny szajs nie nabierze, przez dwie strony próbuje Ci to wytłumaczyć ileś osób a Ty dalej swoje. i jeszcze ten "podatek" hehe, dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raffciog 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 bezwartościowym mozesz nazywac tylko i wyłącznie samego siebie. I wytłumacz mi jakim prawem nazywasz mnie oszustem, a co do odprowadzania podatku nie wiem co cie śmieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Myślę, że wystarczy... Edart, nie przeginaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach