Alikey 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Witam, potrzebuję dobrego hostingu do 150zł z szybkim dostępem do dużych baz mysql i obowiązkowo z PHP 5.3 + co najmniej 5gb miejsca. Ostatnio na pewnym serwerze moje bazy generowały czas ponad 4 sekundy, dla porównania na innym hostingu było 0,01 więc prosił bym o sprawdzone serwery dla sporych stron. Musi być też możliwość używania php_flag i php_value w htaccess oraz wysoki uptime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marshall Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 A może pora przejść na VPS polecam ionic.pl Serdecznie odradzam freecast.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 (edytowany) Serwer 5 GB w Chmurka.pl w cenie 149 zł netto / rok - https://www.chmurka.pl/serwery Bazy danych działają na dyskach SSD. Transfer bez limitu. Uptime na poziomie 99,98%. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Edytowano Październik 24, 2011 przez Chmurka.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 W sumie ciekawa oferta chmurka.pl, szkoda, że ceny podawane są netto, bo w sumie wyszło by około 185zł brutto. Jesteście chyba nową firmą? Dużo użytkowników już korzysta z Waszych usług? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Witam, Zgadza się, jesteśmy stosunkowo nową marką na rynku hostingów. Aktualnie z usług Chmurka.pl korzysta około 450 klientów - codziennie przybywa wielu nowych. Proponuję skorzystać z kodu zniżkowego przygotowanego dla forum wht.pl : WHTCHM . Aktywuje 20% zniżkę na pierwszy rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Zobacz LH.pl (reflink ). Hosting: http://www.lh.pl/hosting/pakiety 5GB / 500GB za 50zł + vat na pierwszy rok, po roku 100zł + vat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Masz jakieś dane na temat obciążenia generowanego na serwer przez Twój skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Nie ma sensu podawać obciążenia bo jest na pewno niskie, nic skomplikowanego nie ma. Po prostu miałem ostatnio sytuację z jakimiś ograniczeniami na mysql, 30 zapytań wykonywało się w ~4sekundy a na innym serwerze 0,001s więc zależy mi by było stabilnie Może właśnie najlepsze rozwiązanie jest, gdy bazy są na dyskach SSD. Na lokalizacji mi nie zależy, bo wiele serwerów za granicą można znaleźć ciekawych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach