kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Witam. Posiadam jeden telefon na abonament z którego wgl nie dzwonię bo już nie jest mi potrzebny ale muszę go odbierać więc likwidacja nie wchodzi w grę. Mam na nim dość pokaźną sumkę i co miesiąc przybywa 140zł więc muszę coś z tym zrobić aby nie przepadało. I tu moje pytanie: Czy znacie jakiś sprawdzone serwisy które nie wymagają firmy a można wysyłać na swoje konto smsami pieniądze?? Chodzi mi o coś na wzór platnosci.pl ale nie posiadam firmy. Z góry dzięki z odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 platnosci-online.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Ewentualnie ładuj portfele w firmach z serwerami gier, idzie odsprzedawać pieniądze stamtąd za ceny ~60gr/zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 wiem tylko chcę to wykorzystać w firmie gdzie nie ma płatności sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Homepay.pl daje 50% prowizji na start - jak msz większa kwote to napisz do nich może ci jeszcze z % podniosą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Piszesz że masz telefon na abonament, to jest klasyczny abonament czy oferta MIX? Bo to duża różnica. W pierwszym przypadku w znanych mi ofertach doliczają sms premium do rachunku, a nie że pieniądze schodzą z pakietu kwotowego na rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Abonament (kilka kont i jedno mam wolne). Kasa schodzi z kont nie jest nic doliczane. Obecnie testuję platnosci-online. Wiecie może ile trzeba zgromadzić kasy z smsów do wypłacenia? Czy jest coś takiego że pod koniec miesiąca jest wypłata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Z tego co wiem pierwszy dzień każdego miesiąca i też od jakieś sumy (aby pokryć koszty podatku + koszty wypłaty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach