GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Witam. Chcialbym zrobić stronke z filmikami minecraft cos jak youtube tylko ze same z minecraft. Skrypt mam Clip Bucket I pytanie czy zwykly vps za 30 zl by to uciągnoł ? Albo jeszcze cos jak demotywatory. Dzieki za odp. Wiem ze duzo pytan zadaje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Zależy co to też będzie za vps za 30 zł Ale od takiego możesz raczej zacząć. Jeśli będzie potrzeba, to napewno będziesz mógł zmienić pakiet na większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Dodam tylko, że musisz mieć kogoś do administracji tego serwera, to nie są serwery zarządzane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 ClipBucketa trzymałem na sharedzie, i nie obciążał zbytnio (do 20-30 online). Filmiki będziesz trzymał u siebie na serwerze czy np. z youtube kopiował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Chciałbym u siebie. Shared mozesz mi powiedzieć co to jest? I mysle moe na shell od mydevil.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 25, 2011 Shared to zwykłe konto www. Jak u siebie, to chyba lepiej będzie jak weźmiesz VPSa. Nie wiadomo jak bardzo będzie obciążało itp. ale jeżeli filmik u siebie, to lepie wyjdzie vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach