Nemek 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Witam, jakie są dns'y w hitme ? Szukam i szukam ale nie mogę znaleźć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 W mailu z danymi do serwera masz na 100% ns3.hitme.net.pl. ns2.hitme.net.pl. ns4.hitme.net.pl. dns1.rootvps.pl. admin.hitme.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Dzięki, chciałbym wiedzieć jeszcze jak szybko aktywują hosting ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Napisz do BOK, przekonasz się jak szybko działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Dzięki, chciałbym wiedzieć jeszcze jak szybko aktywują hosting ? To chyba zależne jest od formy płatności... Jak zamawiałem VPS przy płatności online to aktywacja była automatyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2011 Ja doładowałem skarbonkę czy co to jest i zapłaciłem za hosting . I teraz czekam . Płaciłem paypal . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach