adell1877 1 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Panowie - moja propozycja: W zamian za dodawanie naszego forum (www.pcsh.pl) do katalogów lub precli mogę zaproponować w zamian licencję antywirusa (G Datę TotalCare 2012 lub TrustPort Total Protection 2012) na rok czasu. Recenzje tych programów są na naszym forum w dziale "bezpieczeństwo" ---> testy Oczywiście wszystkie linki należałoby mi później podesłać do sprawdzenia. Ja niestety nie mam czasu bo studia i inne sprawy priv jak i na forum i na jedną z ważniejszych rzeczy brakuje mi już czasu. Licencja w zamian za łączną ilość 100. linków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Coś innego zamiast licencji jesteś w stanie zaproponować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adell1877 1 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Kwota pieniężna nie wchodzi w grę więc raczej nie. Chyba, że ma Pan coś na myśli innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 (edytowany) A konkurs o ESETa nadal aktualny spamerze? Edytowano Październik 23, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach