ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Mam pytanie, czy znacie może jakieś skrypty z reklamą za SMS? Coś typu adtaily, lecz nie musi być dokładnie taka forma reklamy, lecz tego typu skrypt, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 nie ma a taki skrypt przydałby się chyba, że zlecic to komuś (ja mogę dołożyć trochę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Przecież to kilka godzin roboty z API dotpaya (nie wiem jak z innymi serwisami płatnościowymi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 no to zależy kto co umie : ) za ile byś to zrobił z api profitsms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Nie jestem profesjonalnym programistą, programuję w PHP dla rozrywki Mógłbym nawet zrobić coś takiego za darmo, ale możliwe że byłoby trochę dziurawe :F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 no właśnie php to podstawy znam dlatego lepiej coś takiego zlecić odpowiedniej osobie aby później nie było żadnych bugów, dziur itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Lepiej samemu się poduczyć, wyjdzie o wieeeele taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 czas to pieniądz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 Jakbys szukał dobrego programisty php to napisz do Grzeska - http://www.webhostingtalk.pl/user/12353-tabnet/ Sam korzystam i polecm- tanio i solidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2011 dzięki za kontakt : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Zależy ile by taki skrypt kosztował, jeśli będziesz wiedział to mógłbym dołożyć coś, więc napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 @Marek607 - dzięki za polecenie Generalnie Panowie, jeśli chcecie, to naturalnie jestem wstanie to tanio napisać - musiałbym znać konkretną specyfikację oraz (jeśli takowy jest ustalony) - budżet i termin realizacji. Zapraszam do kontaktu: GG: 444932 (często niewidoczny) E-Mail: grzegorztabor15 (at) gmail.com Kontakt telefoniczny / skype też możliwy, wystarczy napisać mi w mailu / na GG numer + godziny, w których można zadzwonić - oddzwonię. Gwarantuję szybką odpowiedź Pozdrawiam Grzegorz Tabor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Platnosci.pl Panowie, nie DotPay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 lepiej transferuj.pl, paypal i sms (profitsms.pl), wtedy będzie to lepsza alternatywa dla adtaily : ) @Tabnet mógłbyś coś takiego zrobić i sprzedawać licencje każdemu kto będzie zainteresowany ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TabNet 7 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Zawsze mogę to napisać dla kogoś, a ten ktoś będzie to odsprzedawał na licencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach