Mackos 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2011 Witajcie! Jestem ciekaw czy istnieje jakakolwiek alternatywa dla narzędzi typu mod_template czy mod_append, coś co pozwoli administratorowi dość zwinnie wklepać dowolny kod wszystkim użytkownikom hostingu. Dla czegoś w stylu darmowego mikro hostingu - działającego na resellerze ? Od razu zaznaczam że wyżej wymienione moduły są już dość nieaktualne więc odpada prośba do rootadmina o instalację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2011 auto_prepend_file i auto_append_file w php.ini W zasadzie ma sens tylko w przypadku uruchomienia PHP w CGI, o ile takie rzeczy w ogóle mają sens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mackos 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2011 (edytowany) Czyli w gruncie rzeczy, nie znajdzie się optymalna metoda ? Zastanawiałem się jeszcze czy nie dałoby się napisać jakiegoś prostego softu w bashu który dopisywałby linijki... ale już widzę to dławienie systemu + moja smierć przed kompem Edit: A przy htaccess nie da się coś pogrzebać? Edytowano Październik 20, 2011 przez Mackos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach