HDS 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Świetną alternatywą o podobnym działaniu będzie friko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Przeczytaj regulamin zamiast czekać aż ktoś to zrobi za Ciebie i Ci odpowie W tym problem ze nie wiem gdzie on sie znajduje , podczas zamawiania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 W tym problem ze nie wiem gdzie on sie znajduje , podczas zamawiania ? http://www.1and1.pl/xml/order/Gtc http://www.1and1.pl/xml/order/TcSpecial A w nim: 1.5. Limit parametru Uslugi Hostingu – wskaznik transmisji danych lacza internetowego, mierzony w bitach na sekunde podczas korzystania z Urzadzen 1&1. 1.9. Cennik Uslug 1&1 - aktualnie obowiazujacy cennik Uslug 1&1, stanowiacy wykaz Uslug 1&1 wraz z zestawieniem rodzaju i wysokosci oplat, opublikowany na stronie internetowej www[…..]pl. ( ten adres nie został błędnie skopiowany z regulaminu - on taki tam jest ) 1.15. Domena-numeryczny adres IP identyfikujacy urzadzenie sieciowe, któremu przypisana zostala nazwa domeny wskazana przez uzytkownika, z wykorzystaniem której przy uzyciu wyszukiwarki internetowej mozliwa jest identyfikacja okreslonej domeny w sieci Na tym ostatnim skończyłem czytać - bo widać zbyt mało pochłonąłem %%, żeby zrozumieć, o co tu chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 5.2.1&1 nie ponosi odpowiedzialnosci za szkody Uslugobiorcy powstale w wyniku: (...) d) sily wyzszej, LOLWUT?! 6.14.Zabronione jest: (...) e) wykorzystywanie Uslug 1&1 w celu swiadczenia uslugi chat-room chyba, ze powyzsze wynika z tresci danego Regulaminu szczególnego. Ciekawe, czy za shoutboxy będą banować :> 14.4.Stronom przysluguje prawo do wypowiedzenia Umowy w kazdym czasie i bez obowiazku podawania przyczyny z zachowaniem 30-dniowego okresu wypowiedzenia. Wypowiedzenie powinno zostac doreczone drugiej Stronie w formie pisemnej. Czyli powiedzmy 2 miesiące przed końcem okresu próbnego (darmowego?) muszę wysłać do nich list? 18.1. W przypadku wystapienia Sily wyzszej 1&1 jest uprawnione do wypowiedzenia Umowy. Pod pojeciem Sily wyzszej nalezy rozumiec okolicznosci oraz zdarzenia pozostajace poza kontrola Stron, których to Strona nie byla w stanie przewidziec w dniu podpisania niniejszej Umowy ani tez mu zapobiec, które nie jest skutkiem dzialania Strony. Takie wydarzenia to np.: wojna, strajk generalny, pozar, powódz, epidemia, uniemozliwiajace realizacje Umowy akty administracji panstwowej lub samorzadowej, awarie systemów zasilania, awarie sieci Internet lub jej czesci, niezalezne od Stron awarie struktur informatycznych. Dopisałbym tsunami i wykop-efekt. A po za tym, jakichś klauzulek czy gwiazdek chyba nie ma, ale możliwe, że coś przeoczyłem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Strasznie cienko to wygląda. Z jedną domeną niewiele się zrobi. Po zarejestrowaniu u nich z pakietem jednej, drugiej swojej już się nie podepnie nawet. Według Media2.pl pakiet ten jest wart 600zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 No i jest haczyk, tylko jedna domena.. : - ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Strona nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Strona nie działa? Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 wklep http://www.1and1.pl bo coś z DNSami mają przynajmniej na openDNS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 (edytowany) wklep http://www.1and1.pl bo coś z DNSami mają przynajmniej na openDNS brak rekordu bez www Edytowano Sierpień 28, 2010 przez patrys pomyłka :P (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Ja chyba jednak założę konto, tym bardziej, że chcę tylko jedną domenę .pl i serwer na którym postawię wordpressa, albo nawet tylko domenę... Dla takich celów warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 @up Raczej tak, z tymże będziesz musiał sam co jakiś czas robić zrzut bazy danych dla pewności ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Podsumowując: 1. Support w dni robocze. 2. Baza tylko 100MB. 3. Brak backupu. 4. Podpięcie tylko jednej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach