Hectic 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Witam, poszukuję serwer z przepustowością 1Gbps. Kiedyś trafiłem na niemiecką firmę która oferowała takie serwery z nielimitowanym transferem (nie jest to konieczne, transfer może być limitowany). Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Jaki budżet i parametry serwera, lokalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hectic 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Budżet - bez większego znaczenia. Lokalizacja - zagranica Parametry - dowolne Zapomniałem napisać, że ovh odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 100tb.com, leaseweb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) del... Nie doczytałem, że chodzi o 1Gbps. Edytowano Październik 18, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach