Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Witam serdecznie, Poszukuję serwera reseller. Zapewniam wpłaty w terminie i długoterminową współpracę. Aktualnie jestem klientem boost.pl jednak chcę posiadać resellera dodatkowo w innej firmie. Szukam następującej konfiguracji (lub coś podobnego): Miejsce 2 gb transfer 20 gb, Ilośc baz danych, kont ftp, liczba domen - bez limitu Cpanel , DAdmin (do wyboru choć wolę DAdmina) w języku polskim - również dla moich klientów Fajnie jeżeli istniałaby możliwość wkomponowania swojego logo w cpanelu lub dadminie. Płatność preferowana: opłata miesięczna ( zawsze na czas ) Zależy mi również na okresie próbnym (7 lub 14 dni) wtedy mógłbym przenosić konta moich klientów. Rabaty mile widziane Oferty proszę na PW lub bezpośrednio w tym wątku. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) Polecam unixstorm.org idealne konto dla Ciebie Reseller-1: http://www.unixstorm.org/Reseller.html . Można wgrywać swoje szablony DA . Płatność miesięczna, półroczna i roczna. Co najważniejsze mieści się w Twoim budżecie. Firma godna polecenia, wszystkie parametry jakie podałeś ta firma spełnia i zawsze idzie się dogadać. Ja im nawet trochę marudziłem jak klientów przenosiłem, ale pomogli i jestem zadowolony EDIT: i mają teraz promocję z okazji swoich 4 urodzin Więc możesz dorwać jeszcze taniej i wiele więcej niż wymagasz. Edytowano Październik 18, 2011 przez maniks (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Jeśli nie musi być firma zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, profesjonalne konto reseller RES10 (10 GB) już od 30 złotych na miesiąc: http://mzone-net.eu/....php?d=reseller Dlaczego Mzone? 5 lat na rynku markowe serwery Dell z dyskami SAS systematyczny backup serwery na łączu 1 Gps serwery white label obsługa poprzez WHM i cPanel Niestety nie oferujemy okresu testowego na serwery reseller. Edytowano Październik 18, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2011 Zapraszam do zapoznania się z ofertą pakietu MediumReseller z oferty kont reseller w Hekko.pl W cenie 24,60 zł z VAT miesięcznie otrzymasz: - 4GB powierzchni oraz 28GB transferu miesięcznego, - DirectAdmin PL z możliwością wgrania swojej skórki/logo, - polską lokalizację, - 14 dniowy okres testowy, - codzienny backup, - gratis: rejestracja domeny europejskiej. Więcej informacji oraz zamówienie na na stronie Hekko.pl -> Hosting i serwery -> Hosting reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach