IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Cześć Ostatnio spotkałem się z dosyć dziwną aukcją na allegro. Ktoś sprzedaje skrypt pozwalający na sprzedawanie doładowań do gsm przez stronę internetową... Jak to działa i jak to jest możliwe? Tutaj aukcja: http://allegro.pl/skrypt-doladowania-gsm-online-dotpay-i1860716034.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devias 8 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Działa to na takiej zasadzie, że musisz posiadać bodajże konto dotpay ustawiasz wszystkie potrzebne dane w jakimś tam pliku tego skryptu i reklamujesz tą stronę, jeśli ktoś skorzysta z tego doładowania to otrzymasz na swoje konto dotpay pieniążki. Jest to raczej nie warte świeczki, bo takich stron jest mnóstwo a i nadal mało kto kupuję doładowania przez internet, może i jest to opłacalne jak się ma bardzo rozwiniętą strone . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Wiem, że otrzymuję je na konto dotpay, ale co dalej? Ręcznie kupuje się doładowania na zgłoszone numery telefonów? Mnie najbardziej interesuje kwestia skąd się biorą doładowania na tej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Działa to na takiej zasadzie, że musisz posiadać bodajże konto dotpay ustawiasz wszystkie potrzebne dane w jakimś tam pliku tego skryptu i reklamujesz tą stronę, jeśli ktoś skorzysta z tego doładowania to otrzymasz na swoje konto dotpay pieniążki. Jest to raczej nie warte świeczki, bo takich stron jest mnóstwo a i nadal mało kto kupuję doładowania przez internet, może i jest to opłacalne jak się ma bardzo rozwiniętą strone . Pozdrawiam. Ja nie ufałbym takim stronom. Jak już to na koncie np. PKOBP / Inteligo jest opcja doładowania prepaid lub na stronie operatora. Jak ktoś oszuka na takiej stronie to jest płacz bo nie ma żadnych danych właściciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 (edytowany) W dotpay możesz doładować konto, a ty otrzymujesz jakąś prowizję z dotpay'a. http://www.dotpay.pl/Oferta/Doladowania_telefonow_komorkowych Edytowano Październik 14, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach