andromedos 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Witam szukam kogoś kto pomoże przygotować mój vps. Mój znajomy zawsze mi robił teraz nie ma neta. to bardzo pilne mam vps kupiony na debianie szukam kogos kto go zrobi tak abym mógł wrzucic pliki baze i pracowac na stronie pisze z tel bede o 15 w domu. gg 7048062 20 zl przelewem lub pay pal na flaszke za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Lepiej poczekaj, aż znajomy będzie miał "neta", bo nikt poważny nie będzie robił konfiguracji za "flaszkę". Cena takiej usługi zaczyna się znacznie wyżej. A jak Ci ktoś zrobi za te dwie dychy, to licz się z tym, że długo taki serwer nie postoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 albo poczytaj - howtofoge czy poszukaj w google a sam to zrobisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Za 20zl to admin wpisze apt-get i na tym koniec. Jak zmienisz zdanie i dasz troche wiecej to ktos sie tego podejmie Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 @ kaszub1136, za tyle to ja wpiszę aptitude A tak w ogóle to BlueMan gdzieś miał nawet ciekawy poradnik odnośnie stawiania serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Trzymaj link do poradnika: http://www.blueman.pl/download/pdf/podstawowa-konfiguracja-serwera.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andromedos 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 dzieki szkoda nie zarabiam na stronie zeby dac 200 zl za konfig vps a za miesiac mnie wywala za p2p poradnik sie przyda chcialem oddac poprzedni vps na lease ale widac kazdy woli kase dziex ema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Po pierwsze, nic wcześniej nie wspominałeś o oddaniu VPS'a (zreszta nawet nie wiadomo na jak długo:P). Po drugie miałeś z nim jakieś problemy związane z IP. Po trzecie osoby które zajmują się administrowaniem serwerów raczej już posiadają własny serwer, albo mają dostęp do odpowiednich zasobów. Po czwarte jeśli mają Ciebie wywalić po miesiącu to pora nauczyć się samemu nauczyć administracji, aby co rusz nie szukać kogoś do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andromedos 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Proszę zamknąć temat juz znalazłem super kolesia ktory mi bardzo pomogł za niewielką opłatą 50 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Maq zapomniałeś jeszcze: po piąte, niech nauczy się wypowiadać w języku polskim : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach