Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Zatem wypadałoby to sensowniej trochę opisać i określić. Bo tak to wychodzi na to, że coś co jest legalne na ct8.pl jest nielegalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Dobrze, dopracuję regulamin, jak będę wdrażał nowy styl. Oczywiście poinformuję wszystkich użytkowników o zmianie regulaminu. Niestety wdrożenie nowego stylu przedłuży się, ponieważ mój komputer umarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Udało mi się już wdrożyć nowy websajt. Zapraszam do komentowania, co dodać, co zmienić, jak będzie kompjuter to będę działał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Logo masz zrobione z tłem niebieskim i to widać, daj na przezroczystym tle i zapisz w .png Szerokość za dużą masz. Jak stała nie dawaj więcej niż 1100px a najlepiej ogólnie niech będzie dynamiczna Czytaj więcej link nie działa W formularzu rejestracji masz pola nierówno, do tego możesz je oraz button przestylować trochę. I chyba tyle zauważyłem na pierwszy rzut oka błędów;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 (edytowany) Szerokość zostanie zmieniona w css na 100%, wtedy problem z przewijaniem strony zniknie. Resztę poprawię dopiero jak mi zrobią kompa, albo jak sobie jakiegoś załatwię na ten czas. Dzięki za opinię. Edytowano Styczeń 23, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Ukradłeś mi szablon! Nie no, żartuję ;-) Też miałem go do czegoś użyć, no ale znajdę sobię inny . Stopkę popraw bo u mnie po lewej się pokazuje a nie po środku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Nowa witryna to też nowe parametry kont? Z tego co zauważyłem, trochę dodałeś powierzchni i transferu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Zaraz po przejeciu klientow uphost kupilem nowy serwer i zdecydowalem sie na zwiekszenie parametrow kont www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Właśnie się zarejestrowałem.Za jakiś czas napisze jak to "chodzi" Rejestracja " Nieprawidlowo wypelniony formularz... (niepoprawny email, zle imie/nazwisko login, lub zle przepisany kod z obrazka) Login musi miec od 3 do 8 znakow" I wiem co poprawić.. Za każdym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Mi się udało. Login wpisz małymi literami, ja dałem 4 znakowy. Daj prawidłowy e-mail i nazwisko w formie Jan Kowalski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Stopka jest przesunięta w lewo w Operze (11.61). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Stopka jest przesunięta w lewo w Operze (11.61). W Safari wciąż strona lekko za szeroka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Tak, strona wygląda jak wygląda, ponieważ nie mam jeszcze komputera;/ Aktualnie siedzę na starym laptopie, który ledwo ciągnie Firefox'a. Już niebawem się tym zajmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Notepad jest lżejszy od FF jak mniemam;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 (edytowany) tak samo z p2p.Co tu nie legalnego?! Edytowano Luty 3, 2012 przez darkmatthew (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Jeśli regulamin nie odpowiada, nie korzystaj z naszych usług Wolę trzymać strony klanowe i mieć spokój niż gołe dupy i warezy oraz reagować na abuse :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Koledzy Jonia i Matpol to ta sama osoba, więc zostają nagrodzeni, a temat będzie wyczyszczony. Matpol, jeśli masz problemy natury psychologicznej, to czas się udać do poradni zdrowia psychicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 zarejestrowałem się a jak wogóle mam się zalogować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Proszę o kontakt na Admin@CT8.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E4h.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Powiem tak o całym hostingu; nie najgorzej. Widać, że Kolopik chce to robić. Szczęścia życzę, ale te literówki na stronie świadczą o profesjonaliźmie - odstraszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Kolego, sprawdź najpierw swój profesjonalizm... Nie krytykuj konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 Byłbym niezmiernie wdzięczny o wskazanie tych literówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2012 IvHost.pl jak zobaczyłem twoją stronę aż zaczyna się chcieć płakać http://ivhost.pl/rejestracja.html Każesz komuś bawić się w "szablony" jak by nie można było zrobić pojedynczych pól. Nadużywanie supportu będzie karane blokowaniem możliwości korzystania z niego nawet do 3 dni. A na stronie głównej ... Wiele hostingów (darmowych) nie oferuje takiego supportu jak my, backupów (można, ale jeżeli samemu się zrobi). Ehe ... I wiele wiele więcej, a ty czepiasz się go nie wiadomo o co. Jego hosting wygląda bardziej zachęcająco. Kiedyś było zdecydowanie lepiej ponieważ do utworzenia hostingu trzeba było posiadać wiedzę, a nie jak teraz tylko umiejętność czytania i pisania a reszta z tutoriali z których i tak nic nie rozumieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
essential 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Byłbym niezmiernie wdzięczny o wskazanie tych literówek. masz troszkę, na przykład w regulaminie 3. Konta oraz przypisane do nich domeny w postaci nazwa. są własnością . nie rozumiem tego podpunktu, Jakbyś zostawił sobie lukę do uzupełnienia ogólnie ten regulamin musisz dopracować troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 [size=4]Konta oraz przypisane do nich domeny w postaci nazwa.yoyo.pl są wyłączną własnością YoYo.pl. Użytkownik nie może odpłatnie przekazywać konta, miejsca na stronę WWW oraz domeny innym podmiotom. Użytkownik może nieodpłatnie przekazać stronę innemu, zarejestrowanemu w serwisie użytkownikowi korzystając z opcji „Przekaż stronę innemu użytkownikowi”.[/size] http://www.yoyo.pl/regulamin-serwisu/ Punkt 6. teraz już rozumiesz essential Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach