Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności .
Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mati_290

Darmowy reseller

Polecane posty

Gość mati_290

Witam.

Poszukuję dobrej firmy, która oferuje dobre i stabilne serwery reseller.

Moje wymagania:

- Pojemność 15-20 GB

- Transfer b/o

- Opcja zmiany nazw serwerów (DNS)

- Włączony OVERSELLING

W zamian oferuję reklamę sponsora.

Gość Pokuć

Był już podobny temat, poszukaj, poczytaj a potem kup resellera w jakiejś firmie...

Gość Pokuć

Darmowe wyklucza dobre i stabilne, prosta kalkulacja. A resellery kupisz za naprawdę niskie pieniądze... Będziesz miał jakość i gwarancję no i pewność że nagle nie zniknie firma...

Dnia 10/13/2011 o 11:18, mati_290 napisał:

ale ja całkowicie nic nie mam

Nikt nie rozdaje resselerów za darmo... przygotuj ofertę,co dajesz dokładnie w zamian,ile UU itd. i może ktoś się zgodzi...

Gość mati_290

Dałem zapytanie jednemu kolesiowi, ale zobaczymy jaka będzie odpowiedź, i czy będzie odpowiedź. Inne firmy nadal proszę o zgłaszanie współpracę.

Dnia 10/13/2011 o 11:33, mati_290 napisał:

Dałem zapytanie jednemu kolesiowi, ale zobaczymy jaka będzie odpowiedź, i czy będzie odpowiedź. Inne firmy nadal proszę o zgłaszanie współpracę.

O jakiej współpracy Ty piszesz w tym przypadku, firma ma dać za darmo profesjonalne konto reseller, na którym Ty będziesz zarabiał.

A co zaoferujesz firmie? Mały baner na mało odwiedzanej stronce?

Konto reseller służy do zarobku, powoduje zmniejszenie kosztów utrzymania np. firmy hostingowej na początku biznesu, a Ty chciałbyś to wszystko za darmo.

Ja Ci mogę dać resellera, ale po pierwsze o pojemności maks 20% twoich wymagań, po drugie z ograniczonym transferem, po trzecie wymagam od Ciebie przedstawienia obecnych statystyk stron, które chcesz na tym koncie umieścić oraz opisu planów rozwojowych, po czwarte wymagam umieszczenia bannera mojej firmy o standardowych wymiarach 468x60 px na każdej stronie (na stronie głównej, w nagłówku). O zwiększeniu dostępnych zasób możemy pogadać w momencie, kiedy mojej firmie się to będzie opłacało, znaczy reklama na stronach będzie przynosiła mi realny zysk.

Takie są realia, za darmo to nawet w gębę bić nie chcą...

Święta już niedługo poproś mamę o kasę pod choinkę i znajdzie się budżet na resellera w jakiejś firmie. Jak poszukasz to już od 100-150 złotych niektóre firmy proponują resellery. Przyłączam się do wypowiedzi wcześniejszych przedmówców nic za darmo ewentualnie w gębę chociaż i za to też można zapłacić :)

Dnia 10/13/2011 o 13:41, d.v napisał:

Takie są realia, za darmo to nawet w gębę bić nie chcą...

Co do tego nie był bym taki pewnyrolleyes.gif

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować