magram12 85 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Witam próbuje zainstalować phpmyadmin na biznes-host i dupa wyskakuje taki błąd: http://imageshack.us/photo/my-images/64/66258054.png/ nie wiem oco chodzi jak instalowalem na innych vps z innych firm to było normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Wyraźnie napisał, że nie może połączyć się z serwerem Mysql przez podane gniazdo, sprawdź czy serwer mysql działa i konfigurację gdzie zapisuje plik gniazda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Instaluje za pomocą komendy apt-get install apache2 php5 php-pear mysql-server-5.0 php5-mysql kiedyś identycznie robilem na innym vps i mialem normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Serwer MySQL zainstalowany, odpalony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 @magram12: Nie pytałem jak instalowałeś tylko pytałem czy działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach