Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 witam, zaktualizowałem wordpressa z wersji 2.6 do 3.2 i mam problem z szablonem. Jak przerobić szablon aby był kompatybilny z aktualną wersją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 Ale co konkretnie się dzieje? One są kompatybilne. Z tego co mi wiadomo nie ma żadnych zmian w zmiennych, etc. Jeśli napiszesz co się pokićkało to prędzej ktoś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 narazie próbuje postawić na wersji 2.8 a później pomyślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 (edytowany) 404 Not Found You are not able to visit this page because of one or more of the following: you have an out-of-date bookmark for this page; a search engine has an out-of-date listing for this site; a mistyped or misspelled address; a website owner missed something; this page was renamed but not redirected to the new one; this page was moved to another location or simply removed; An error has occurred while processing your request. Please try one of the following pages: Home page If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site. Taki błąd wyskakuje mi na stronie głównej. Edytowano Październik 14, 2011 przez Tomiz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 proszę, pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Kesz wyczyścić, przeglądarki i może jakiś WP-owski. Panel admina wchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 nierozumiem za bardzo twojej wypowiedzi szablon posiada panel admina z poziomu wordpress. aha, chodzi ci o cache , wyczyszcze i zobacze czy działa. - a teraz pytanie: jak wyczyścić cache w wordpressie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 (edytowany) Poczytaj sobie, czasami warto : http://codex.wordpre...Nothing_Happens Wyczyść też DNS: Menu start i wpisujesz w uruchom: cmd ipconfig /flushdns Edytowano Październik 14, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 ok, dzięki za linka, mam nadzieje, że to pomoże. i nic to nie dało, blog nadal nie ma strony głównej a wszystkie pozostałe podstrony działają normalnie. wszystkie pluginy wyłączyłem i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 A może nowy lay ma jakiś element, którego brakuje? Że coś nieustawione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 blog jest kopią innego bloga, więc sprawdze na serwerach czy wszystkie pliki skopiowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2011 Sprawdź co masz ustawione w: wp-admin/options-reading.php wp-admin/options-general.php Skoro działają Ci inne strony, a nie główna to może coś tu nie tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach