Daull18 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 (edytowany) Witam. Szukam hostingu do max 50/60zł na rok, najbardziej chodzi mi o transfer bo sam nie wiem ile wykorzystam na msc. Żeby był solidny i nie padał co chwilę. Na hostingu był by portal o grach, portal o minecrafcie, portal o saints row. Fora są narazie małe, bo mało kto wchodzi Edytowano Październik 10, 2011 przez Daull18 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, serwer MZ ONE powinien być odpowiedni: http://www.mzone-net....php?d=kontawww Edytowano Październik 10, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daull18 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Witam. Problemem będzie to, że mam dużo subdomen tylko pc.nazwastrony.pl, xbox,nazwastrony.pl itd i dochodza nowe czyli np takie jak forum.nazwastrony.pl itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Zerknij na naszą oferte kont hostingowych link w sygnaturze profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daull18 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Na Unixstorm.org za 46zł bede mieć 18gb transferu chociaz za mało;d;d Nad resztą się zastanawiam, czytam opinię oraz czekam na kolejne propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daull18 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 @UPhost.pl No niby wszystko fajnie lecz za 60zł mam 15 domen do wykorzystania a ja sam nie wiem ile będzie mi potrzebnych, napewno z min 10 będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daull18 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Tak interesuje mnie tylko opłata na rok,. Czekam na kolejne oferty i wtedy zdedyduje.... Dzięki wielkie UPhost.pl przepatrze opinie itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Skorzystaj z hostingu Mzone, napewno nie będziesz żałował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Witam, W dedykowanej ofercie tylko dla Ciebie proponuje konto blue z naszej oferty http://redhosti.pl/tani_hosting.html, jeśli zdecydujesz się na Nas otrzymasz 3 miesiące gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 (edytowany) zobacz na linuxpl.com: za 50zł, 2 GB pojemności - 20 GB transferu / miesiąc, reszta bez limitów i jeszcze dają SSH jednak niezapomnij że przy dużym obciążeniu hostingowcy mogą cię wyrzucić lub podwyższyć opłatę Edytowano Październik 10, 2011 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Polecam pakiet UTI PIKE 5 za 37zł netto: transef roczny 200GB. W pakiecie nie jest limitowana ilość domen. http://www.uti.pl/uslugi/hosting/wspoldzielony/cennik/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 @up: rzeczywisty koszt to 57 zł netto na rok, bo żeby na stronie było forum to potrzebna jest jakaś baza danych a to w pakiecie PIKE 5 to koszt dodatkowy 20 zł/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach