Eleeist 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2011 (edytowany) Witam, Zainstalowałem pomyślnie Apache oraz PHP na Debianie. Nie mogę jednak uporać się z włączeniem pokazywania błędów PHP. Edytowałem php.ini display_errors = On error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE Oraz restarowałem Apache. Jednak błędy w plikach .php dalej nie są pokazywane (pokazuje się tylko biała storna). Bardzo prosiłbym o pomoc Edytowano Październik 9, 2011 przez Eleeist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2011 Spojrzyj w źródło owej białej strony. Najprawdopodobniej pokaże ci się źródło twojego skryptu php. I zapewne skrypt będzie postaci <? blabla ?> Jeśli poprawisz go do kodu przykładowo <?php phpinfo(); ?> to ci zadziała. Jeśli tak, to zainteresuj się włączeniem short open tags. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleeist 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2011 1. Page source w przeglądarce? Chyba nie, bo jest puste. 2. Rozpoczynam skrypt pełnym tagiem <?php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach