Alikey 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 Witam. Szukam hostingu do 100zł rocznie z następującymi wymaganiami: - DirectAdmin - Transfer co najmniej 40gb/miesiąc - Pojemność co najmniej 4gb - Backup - Dostęp do SSH - Python - Screen (możliwość uruchamiania własnych programów i pozostawiania ich w tle) - cURL - zadowalająca obsługa techniczna Z tego co widzę to unixstorm spełnia te warunki i ma niezłe opinie. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 (edytowany) Ja polecam Unixstorm.org. Edytowano Październik 8, 2011 przez B4k3r (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 Poleciłbym MegiTeam, ale to nie ten budżet. Myślę, że za taką cenę z takimi wymogami tylko UnixStorm zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 (edytowany) Ja polecam linuxpl.com jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i pomocy technicznej Edytowano Październik 8, 2011 przez Miłosz usunięcie reflinków (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2011 Unix jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Witam. Szukam hostingu do 100zł rocznie z następującymi wymaganiami: - DirectAdmin - Transfer co najmniej 40gb/miesiąc - Pojemność co najmniej 4gb - Backup - Dostęp do SSH - Python - Screen (możliwość uruchamiania własnych programów i pozostawiania ich w tle) - cURL - zadowalająca obsługa techniczna Z tego co widzę to unixstorm spełnia te warunki i ma niezłe opinie. Co polecacie? Również polecam Unixstorm. Tylko po przez SSH nie ma dostępu do IRC jeśli takowy Cię będzie interesował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 IRC mnie nie interesuje, zależy mi na stabilności i na tym by firma miała już swoją renomę, nie lubię testować nowości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Ja polecam linuxpl.com jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i pomocy technicznej tutaj linuxpl.com jednak przegrał cenowo, a przecież serwery w DE chyba że dać dwa te same konta ;p 2/20za 100zł, bo 4/50 to już u nich 123zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2011 IRC mnie nie interesuje, zależy mi na stabilności i na tym by firma miała już swoją renomę, nie lubię testować nowości Więc powinien Ci idealnie pasować unixstorm. Ja polecam support dobry, maszyny też niczego sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach