crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 Witam, czy jest jakaś sprawdzona na zwiększenie ilości wyświetleń na filmiku na YT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2011 (edytowany) 'Plusowanie' filmików, program tube blaster pro. Edytowano Październik 7, 2011 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Poczta pantoflowa Znajomi, znajomym itp. Na fb można próbować. Można też zlecić firmie promocję filmu, oni już mają swoje metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 Można wrzucać filmy na serwisy typu kwejk.pl, okujwa.pl (mój twór:]), wikary.pl itd. Naprawdę da się przez nie wypromować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 uważasz że na takich serwisach jest szansa wypromować np. taki filmik jak poniżej ? szybki-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 uważasz że na takich serwisach jest szansa wypromować np. taki filmik jak poniżej ? szybki-serwer.pl A myślisz, że gdziekolwiek ten filmik ma szansę zostać wypromowany? PS. Właśnie Ci w tym pomagam. ; P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2011 a dziękuję ale jakoś nie widzę takiego filmiku na tego typu serwisach, pewnie są też jakoś moderowane, nie wydaje mi się aby taki filmik budził zainteresowanie, bo z rozrywką i śmiechem chyba ma mało wspólnego (chyba że jest śmieszny a ja tego nie widzę, hehe). Druga sprawa, jak ktoś szuka hostingu to nie wchodzi na YT aby skorzystać z ich wyszukiwarki, więc tak w sumie to sam nie wiem ... Podłączam się do pytania autora, jak to wypromować, to i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Warto udzielać się na forach, w podpisie dawać link do filmiku, dyskutować na jego temat, wzbudzić zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2011 Umieszczenie odnośnika do filmu na swoich stronach też działa, nawet wielkie firmy tak robią (np. Credit Agricole po rebrandingu Lukas Banku wrzuciło na Tubę filmik "jak prawidłowo wymawiać nową nazwę" i umieścili link do filmiku w stopce strony banku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach