Gość Gosku Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Witajcie, jest to mój pierwszy post tu. Zdecydowałem się na napisanie, ponieważ nigdzie nie uzyskałem informacji. Sprawa ma się tak... Mam domenę zarejestrowaną na home.pl, ostatnio kupiłem serwer na 1and1.pl. Nie chcę przenosić domeny pod ich skrzydła jedynie ustawić DNS z 1and1.pl. I tu moje pytanie.. jak to zrobić? Czy ktoś się w tym orientuje? Są jakieś serwery nazw itd itp.. w kontroli domen ale nie orientuje się w tym. Mógłby ktoś pomóc? Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Może ciut nie na temat, ale sugeruję zmienić w trybie pilnie przyśpieszonym firmę hostingową. Problemy z DNS to dopiero początek twojej drogi przez mękę jaką fundują swoim klientom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosku Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 UPhost.pl - tak też zrobiłem, napisałem do BOK i czekam na odpowiedź. Po rejsestracji nie dostałem żadnego info o DNS, FTP.. nic - jedynie numer klienta i hasło. Pawel_15 - Przyznam się, że od początku zraziłem się... mail dotyczący rejestracji dostałem po kilku dniach (a właściwie godzinę po moim mailu do 1&1), sama rejestracja też dziwna - chcieli xero dowodu dla potwierdzenia danych.. Zamówiłem usługę Dual Starter - rok za free. Póki co zostaje przy 1&1, zobaczymy co będzie dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 (edytowany) ostatnio kupiłem serwer na 1and1.pl. Dlaczego, dlaczego zanim zamówiłeś nie poczytałeś chociaż kilku opinii na tym forum o 1&1? Edytowano Październik 6, 2011 przez Maciek_& (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach