Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Czy oferujecie pamięci ECC oraz RAID z BBU dla serwerów dedykowanych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Czy oferujecie pamięci ECC oraz RAID z BBU dla serwerów dedykowanych? Forum to nie support firm hostingowych, od tego masz kontakt na stronie firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Forum to nie support firm hostingowych, od tego masz kontakt na stronie firmy. Co ty taki nerwowy jesteś? Forum jest to miejsce dyskusji i myślę że odpowiedź przyda się każdemu, Panie pouczający... Posty sobie dodajesz takimi wypowiedziami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 w "defaulcie" nie mają, ale da się to zamówić. Takie przynajmniej dostałem kiedyś informacje na temat różnych kontrolerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Co ty taki nerwowy jesteś? Forum jest to miejsce dyskusji i myślę że odpowiedź przyda się każdemu, Panie pouczający... Posty sobie dodajesz takimi wypowiedziami? Posty to Ty sobie nabijasz spamując w opiniach firm z dwóch kont: nospa i Lambda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach