mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2006 Witam, Chiałem kupić hosting za granicą mam karte vise electron ale nieumiem ja płacić przez internet :> wpisuje numer karty a potem ten 3 cyfrowy numerek w pole CVV uzupelniam date waznosci i niedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2006 Chiałem kupić hosting za granicą mam karte vise electron ale nieumiem ja płacić przez internet :> wpisuje numer karty a potem ten 3 cyfrowy numerek w pole CVV uzupelniam date waznosci i niedziala Wiekszosc bankow ma zablokowana mozliwosc placenia zwyklymi electronami w sieci. Zainteresuj sie wirtualna eKarta w ramach eKonta w mBanku - ta karta zaplacisz wszedzie bez wiekszych problemow. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2006 Mimo, że Visa Elektron z Inteligo umożliwia płatności w sieci to jednak niektóre systemy nie przyjmują tych kart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mR.eV1L 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2006 mam eKarte ale nieumiem się ja obsługiwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2006 mam eKarte ale nieumiem się ja obsługiwac Hm Czego dokladnie nie umiesz ? Wchodzisz na www, "ladujesz" karte (zmien dostepne srodki na niej) i to wszystko Tam nic skomplikowanego nie ma! pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach