TKW 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 Mianowicie: Zastanawiam się. Wypełniłem cały formularz zgłoszeniowy, zarejestrowałem się, zalogowałem. Dają tam testowy tydzień na sprawdzenie. I teraz nie wiem. Chciałem utworzyć bazę danych w Panelu administracyjnym i mam problem: Lista serwerów usługi hostingu w LH.PL Nie posiadasz utworzonych serwerów. Dlaczego nie mogę nic zrobić? Mam najpierw opłacić, jeżeli tak, to gdzie ten testowy tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 (edytowany) A oni tam nie mają supportu? Skąd ludzie na forum mają wiedzieć jak to wygląda w danej firmie, napisz do nich na support. Jaki panel tam masz? Edytowano Październik 2, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TKW 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 Nieaktualne, poczytałem trochę, sorki za zaśmiecanie, wątek do usunięcia. Pozdrawiam, TKW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach