Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 zainstalowałem debian i chciałem zainstalować panel hypervm znalazłem taki oto poradnik jak go zainstalować http://lxcenter.org/software/hypervm/hypervm-installation lecz niestety nie mogę znaleźć tego pliku zwyczajnie go nie ma co mam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 Daj zarzut z linii komend jak wykonujesz instalację z tego poradnika. Plik na serwerze istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 (edytowany) 2011-10-02 10:37:32 (80,7 MB/s) - zapisano `hypervm-install-master.sh' [719/719] więc jest, to raz, a dwa że hypervm działa tylko na centos. Jeśli nie rozumiesz co jest napisane na tej stronie, to po prostu daj sobie spokój, bo dalej to już na pewno sobie nie poradzisz. Edytowano Październik 2, 2011 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2011 Jeszcze taka rada, jeśli chcesz się nauczyć podstaw obsługi wirtualizacji, to rób to bez żadnych paneli. Jeśli będziesz stosował panele bez znajomości podstaw zarządzania danego narzędzia spod konsoli, w przypadku jakiejś awarii nie naprawisz wszystkiego przez ten panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach