qrazer 2 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Witam. Posiadam Serwer Xen VPS i zauważyłem że ostatnio strona mi się trochę muli, w panelu Google również wyskoczył mi takie komunikat że jest długi czas reakcji. Z tego co udało mi się dowiedzieć to muszę zoptymalizować swój serwer VPS, administrator mówił że za optymalizacje chce 250zł - trochę za dużo jak dla mnie. Czy istnieje jakiś sposób aby samemu zoptymalizować VPSa? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Zasadniczo to samodzielnie raczej nic nie zrobisz, jeżeli nie znasz się na sprawie. Pozostaje Ci znaleźć kogoś kto zrobi to dla Ciebie taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Zasadniczo to samodzielnie raczej nic nie zrobisz, jeżeli nie znasz się na sprawie. Pozostaje Ci znaleźć kogoś kto zrobi to dla Ciebie taniej. Rozumiem, dzięki za odpowiedź. W takim razie muszę poszukać Kogoś Kto mi to zrobi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 1, 2011 Od siebie dodam że lepiej będzie wziąć kogoś kto zainkasuje ciut więcej pieniędzy ale będziesz miał to zrobione dobrze. Jeżeli ktoś zaoferuje ci śmiesznie niską cenę to albo pilnie potrzebuje jakiejkolwiek gotówki i może zrobić to naprawdę bardzo PRO a może być to ktoś kto będzie czytał instrukcje z HTF i wedle niej postępował bez własnej inwencji twórczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach