Wesley 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2004 http://www.reklamy.org poszukuje partnerów do prowadzenia na swoich stronach kampanii reklamowych polegajacych na: wyswietlaniu popupow, banerów, linków itd... Zapraszamy do współpracy.... Wesley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2004 Mogę wyświetlać same banery linki i butony bez popupów i popunderów. Proszę podać cenę jaką jesteś w stanie płacić. Strona gtasite.net Proszę najlepiej na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2004 witam, ja powtorze moje standardowe pytania do e-agencji reklamowych: 1) jaki macie adserwer? 2) jak przeprowadzaliscie badania targetu na waszych stronach? 3) jaka jest cena wykonania brandingu dla usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesley 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2004 Witaj Kolego Szeryfie, nie bardzo wiem, czy sie dobrze rozumiemy,,,nie chodzi mi o szukanie zlecen, a partnerow do wspołpracy przy realizowaniu kampanii reklamowych...wiec po coz to "przesłuchanie"..???? Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2004 no ja w zasadzie bardziej bylbym zainteresowany jako klient niz partner. dlatego przedstawi mi cene wyzej wymienionych uslug... no i napisz o adserwerze. to by zainteresowalo partnerow! pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach