pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Witam interesuje mnie serwer dedykowany lub vps tani a dobry do celów sieci serwerów. Mogę przeznaczyć na serwer max 200 zł słucham propozycji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Jakiej sieci serwerów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 sieć serwerów cs source:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Sorry ale od osoby prywatnej nie kupuje serwera ja potrzebuje od osób kompetentnych znającej się na rzeczy i chce legalnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Zobacz na ofertę Vihost http://vipower.pl/Serwery-VPS-OpenVZ. (Lokalizacja PL = ping ~30) Najmocniejszy serwer będzie dla ciebie idealny i do tego nie wykorzysta twojego całego budżetu, chyba że chodziło ci o 200zł/rok (takie rzeczy tylko erze a teraz t-mobile) Nie wiem ile chcesz tam postawić serwerków ale na takim sprzęcie już możesz poszaleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 (edytowany) Ile na tym vps 5 wyciągne slotów ogólnie serwerów cs source fps 600? Edytowano Wrzesień 29, 2011 przez pingownia.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2011 Legalnie. Moje dochody nie przekraczaja 2000zl wiec moge spokojnie do tej granicy sprzedawac, a co do OBECNANIA to pisalem przeciez: "Wszystko moge wyjsnic, opisac, przedstawic, pomoc. Szczególną pomoc oferuje przy serwerach wlasnie CS Source, CS 1.6, Minecraft" - moja oferta jest caly czas aktualna. Dziekuje. http://www.eporady24.pl/konsekwencje_niezarejestrowania_dzialalnosci_gospodarczej,pytania,15,94,979.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach