boogeyman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 (edytowany) Witam, szukam hostingu dla bardzo prostej strony dla studia graficznego. Na stronę razem z projektami w folio potrzebuję max z 50MB, lecz czasami wrzucam klientom pliki na serwer, więc z 5GB się przyda aby co chwile nie robić porządków na serwerze Nie mam pojęcia jaki transfer miesięczny będę potrzebował, z tego co przeglądałem oferty różnych firm, minimum oferują 10GB, a to jest dla mnie aż nadto. Najważniejsze jest dla mnie niezawodne konto email, niedopuszczalne są zaginione maile lub problemy z dostępem. Cena nie ma zbytnio znaczenia, lecz wymagań nie mam dużych, tak więc powiedzmy maksymalnie 100zł/rok Domenę już posiadam w home.pl tak więc nie jest wymagana w pakiecie z hostingiem. Pozdrawiam Edytowano Wrzesień 26, 2011 przez boogeyman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 (edytowany) No to polecam Ci Unixstorm.org pakiet Biznes-1 za (98,40zł). Masz 5GB powierzchni dyskowej i 40GB transferu. Co do samego limitu transferu, to taka strona wizytówka zjada zwykle do 2GB transferu, jeżeli udostępniasz czasami jakieś większe pliki to dobrze mieć zapas, więc taki limit transferu powinien być dla Ciebie jak najbardziej odpowiedni. Hosting praktycznie bezawaryjny, poczta śmiga jak ta lala. Co do domeny, to polecam przenieść ją np. do OVH będziesz miał tańsze odnowienia i zaoszczędzisz połowę tej kwoty, którą obecnie wydajesz Edytowano Wrzesień 26, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boogeyman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 (edytowany) Dzięki, wygląda przyzwoicie, cena też ok. Oczywiście z chęcią przejrzę jeszcze inne oferty Dobry pomysł z przeniesieniem domeny, tym bardziej że za 2 miesiące muszę ponownie zapłacić w home Edytowano Wrzesień 26, 2011 przez boogeyman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 Może Vihost.pl (Niemcy) lub Vipower.pl (Polska)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 (edytowany) Ja korzystam juz od półtorej/a ? roku z unixstorm - i moim zdaniem nie ma lepszego i bardziej niezawodnego hostingu jak ten (sam mam biznes1). 100 % zadowolenia. Pozdrawiam! Edytowano Wrzesień 26, 2011 przez Pantheon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 Polecam Ci Vipower.pl http://vipower.pl/index.php?id=Konta-WWW ViS start powinien ci wystarczyć, jak zacznie brakować miejsca to bezproblemowo Cie przeniosą na wyższy pakiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2011 Vipower.pl Niezawodne serwery w dobrej cenie Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2011 Naszą ofertę wysłaliśmy na PW. Zapraszamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boogeyman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2011 Dzięki za odpowiedzi, zdecyduję się na Vipower lub Unixstorm. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2011 Będę może kolejny, ale moi przedmówcy (Pantheon i wood) dobrze Ci poradzili bierz w unixstorm support na wysokim poziomie serwery w nowej lokalizacji od niedawana również na wysokim poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2011 Po co spamujecie, jak klient już napisał jaką firmę wybrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach